Zakaj zaupati?


OBVESTILO - Spremenjen čas dostave

Od 11. 11. do 30. 12. 2019 je čas dobave naročil nekoliko spremenjen. Paketi se pakirajo le 2x na teden in sicer ob PONEDELJKIH in ČETRTKIH.

Če želiš približno vedeti, kdaj lahko pričakuješ svoj paket si poglej spodnjo tabelo:

DAN NAROČILA (do 10.ure) DAN PREJEMA
PONEDELJEK TOREK
TOREK PETEK
SREDA PETEK
ČETRTEK PETEK
PETEK TOREK
SOBOTA TOREK
NEDELJA TOREK

 

Za vsa naročila oddana po 10:00 uri, bodo obdelana naslednji dan. Se mudi z naročilom? Piši mi na [email protected] in našli bomo rešitev.

Hvala za zaupanje,
Robi in Tjaša


Ponujava izključno rešitve, katerim sama zaupava! Spletna trgovina je zato pristna in pregledna, saj si želiva najina spoznanja deliti naprej. Sva Robert Špiler in Tjaša Štruc ustanovitelja Zavoda Obilje, zavoda za kvalitetno življenje in ustvarjalca Vrta Obilja in Obilja male hiške. Preberi najino zgodbo -> SPOZNAJMO SE. Najmočnejša znanja imava iz sonaravnega vrtnarjenja in trajnostnega bivanja. Izdelki v ponudbi so visoko kvalitetni, mnogi z večletno garancijo, s čimer izkazujeva zaupanje do strank.

3 načela prodaje Robija in Tjaše:

 1. Izdelekom sama zaupava
  Drugače ne prodajava! Nimava srca nekoga nekaj "nasrat", niti si nočeva umazati svojega imena, ki ga z izdelkom izpostavljava.
 2. Izdelek vzpodbuja sonaravno bivanje
  Izdelek mora direktno ali posredno vzpodbujati sonaravno bivanje - ali v domu, na vrtu ali pri osebni uporabi.
 3. Kvaliteta in multifunkiconalnost
  Izključno kvalitetni izdelki, ki so široko uporabni.

Obljubljava 7 temeljev dobrega odnosa do strank:

 1. Brezplačno dostavo
  Če naročiš izdelke v skupni vrednosti 70,00 € ali več, ti stroške dostave v častiva midva! Do 69,99 € pa je strošek dostave 3,90 €. Velja za pošiljanje znotraj Slovenije. Možnost dostave v druge države EU, za kar naju kontaktirajte: KONTAKT
 2. Hitro dostavo
  Če oddaš naročilo do 10:00, bo že naslednji delovni dan pri tebi. Naročila prejeta do 10:00 odpošljeva še isti dan. Tako bo paket pri tebi najkasneje v roku 2 delovnih dni.
 3. Kvaliteto
  Garantirava, da so vsi izbrani izdelki najboljše kvalitete, saj jih uporabljava sama. Ne želiva ljudem prodajati prazno slamo, saj verjameva, da kvaliteta poenostavlja življenja. In to tudi živiva.
 4. Plačilo po povzetju, po predračunu (UPN nalogu), s kreditno kartico ali Paypal
  Plačilo ob povzetju pomeni, da svoj paket plačaš z gotovino svojemu dostavljavcu dostavne službe DPD ali Pošte Slovenije, ko ga bo prinesel na dom. Če te slučajno ne bo doma, ti dostavljavec pusti listek (za dvig na Pošti Slovenije, kjer lahko plačaš tudi s plačilno kartico) oziroma poklical, da se dogovorita za dan in uro prevzema. Paket lahko plačaš tudi po prednakazilu (UPN nalog - najlažje na spletni banki), s kreditno kartico (Mastercard, Visa, Amrecian Express) oziroma Paypalu, kar pomeni, da ti ob dostavi ne bo potrebno plačevati dostavljavcu z gotovino, dostavljalec pa paket pusti na varnem mestu, tudi če ni nikogar doma.
 5. Preprost nakup
  Spletni nakup v spletni trgovini je popolnoma preprost. Samo dodaš želene artikle v košarico, vpišeš potrebne podatke za dostavo in to je vse. Naročilo lahko izvedeš tudi preko telefona na 069 621 737. Vsak delovnik od 8:00 do 17:00.
 6. 14-dnevno garancijo za vračilo kupnine
  Prepričana sva, da boš z izdelki zadovoljen/na. Če izdelek ne bo zadostil pričakovanim standardom, lahko neuporabljenega vrneš brez pojasnila v 14 dneh. Mnogo izdelkov ima daljšo (tudi do 25 let!) garancijsko dobo za nemoteno uporabo.
 7. Brezplačna pomoč in nasveti
  Vsak delovnik med 8:00 in 17:00 lahko pokličeš na 069 621 737, da pomagava in svetujeva. Vprašanja nama piši na KONTAKT ali na [email protected], na katerega bova odgovorila v čimkrajšem možnem času.

Če mogoče želite na najinem spletnem mestu prodajati svoje izdelke, morava najprej izdelek preizkusiti in ga tudi v bodoče uporabljati. Kontaktirajte naju preko kontaktnega obrazca.

Robert in Tjaša
Zavod Obilje