Vsi izdelki

NOVO: Vrtnarski koledar 2019

16,90 
Na zalogi

Velik stenski koledar za konkretno pomoč pri vsakodnevnih opravilih na sonaravnem vrtu. V njem najdete točne datume za setev sadik, direktno setev in presajanje na gredo, za vsako zelenjavo posebej.  Vsebuje tudi letni diagram zelenjav in mnogo drugih koristnih podatkov. Vse informacije v koledarju so usklajene s podatki iz Setvenega priročnika Marije Thun in podpirajo sonaravno vrtnarjenje brez prekopavanja tal. Specifični napotki z datumi veljajo za nepokrite vrtove v celinski Sloveniji.

Koledar je plod sodelovanja Roberta in Tjaše iz Vrta Obilja ter Ajlaža iz Vrta BREZ prekopavanja. Več o koledarju na: VRTNARSKI KOLEDAR 2019

STROŠEK POŠTNINE JE BREZPLAČEN!

Za vsak prodan izdelek posadimo 5 dreves v sklopu projekta Pet dreves.

Opis

Vrtnarski koledar 2019

– Vsebuje biodinamični koledar: Vrtnarite ob pravem času po principih narave, saj koledar vsebuje podatke iz Setvenega priročnika Marije Thun.

– Letni diagram zelenjave: Celoletni pregled po posamezni zelenjavi, z označenimi dnevi za setev in presajanje. Prostora je dovolj tudi za vaše sorte.

– Brez razmišljanja: Na koledarju so označeni točni datumi za setev sadik, direktno setev in presajanje na gredo. Za vsako zelenjavo posebej.

– Mesečni napotki in nasveti Za vsak mesec posebej so podani praktični napotki za vrtnarjenje, s poudarkom na vrtnarjenju brez prekopavanja tal.

– Dovolj prostora za zapiske: Zapišite si, kdaj ste sejali korenček, kateri dan je bila zadnja zmrzal in ob kateri uri imate zobozdravnika. Prostora je dovolj.

– Avtorske fotografije in dizajn: 13 najlepših fotografij iz Vrta Obilja v vseh letnih časih ter moderen dizajn.

– Vrtni načrt Vrta Obilja: Kot pomoč pri načrtovanju vaših zasaditev za maksimalni izkoristek prostora in časa. Vrtni načrt iz prakse.

Plod prakse, ne le teorije: Vse informacije iz koledarja smo avtorji preizkusili v praksi. Specifični napotki z datumi veljajo za nepokrite vrtove v celinski Sloveniji.

Tehnične karakteristike koledarja:

  • Število strani: 14
  • Datum izdaje: 15. 11. 2018
  • Format: zaprt 315 x 315 mm, odprt: 315 x 940 mm
  • Vezava: bela kovinska špirala

Tiskano na 100% recikliran papir. Za vsak prodan izdelek, posadimo 5 dreves v sklopu projekta Pet dreves.


 

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “NOVO: Vrtnarski koledar 2019”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…


hori hori vrtni nož
+
Na zalogi
Nihajna motika - Kent & Stove
+
Na zalogi
AKCIJA
Komplet 2: Darilni bon za delavnico + Štihanje? Ne, hvala
+
Na zalogi