Vsi izdelki

Šifra: 001 Kategorija: Oznaki: ,

Knjiga ŠTIHANJE? NE, HVALA – 2. izdaja

24,90 
Na zalogi

Konkretni postopki priprave tal za nove in obstoječe, velike in male vrtove, da dosežemo univerzalno rodovitna tla, mnogo manj pleveli ter do 95% manj zalivanja. Knjiga vodi skozi vrtno sezono, mu nudi informacije za nego tal in rastlin v vseh 4 letnih časih z najpomembnejšimi napotki za obilje pridelkov. Na voljo je že 2. izdaja knjige. 

STROŠEK POŠTNINE JE BREZPLAČEN!

Za vsak prodan izdelek posadimo 5 dreves v sklopu projekta Pet dreves.

Opis

Priprava vrta brez prekopavanja tal je enostavna in uspeh je zagotovljen, ko se držimo opisanih postopkov v knjigi. Praktični primeri vrtnarjenja vodijo skozi celo leto – od minimalnega vloženega truda in energije pri pripravi tal, kako se zmanjša plevel ter zalivanje med rastno sezono, do končnih čudovitih pridelkov. Idealno za ustvarjanje domače samooskrbe poleg vsakodnevnih obveznosti kot so služba in družina.

Knjiga Štihanje? Ne, hvala – 2. izdaja

 • Število strani: 136
 • Datum 1. izdaje: 17. 2. 2018
 • Datum 2. izdaje: 29. 3. 2019
 • Format: 235 mm x 165 mm
 • Vezava: mehka vezava

Več o knjigi na uradni strani: stihanje.nehvala.si

 


Robert Špiler štihanje

4 mnenja za Knjiga ŠTIHANJE? NE, HVALA – 2. izdaja

 1. aljaz.vervega

  Knjiga je res super. Sem dal babici za prebrat in je čisto navdušena. Ko je gledala moj vrt in poslušala moje nasvete je bila skeptična. Zdaj pa sem moral takoj naročit 3 m3 komposta še za njo…

 2. Miha.miklavec

  Najlepša hvala za deljenje znanj in Izkušenj. Knjiga je izvrstna zelo priročna in pregledna 😀

 3. mesaric.tadej

  Nad knjigo sem zelo navdušen!
  Sem namreč popolni laik, kar se tiče vrtnarjenja, a je v knjigi vse tako lepo pojasnjeno, da je še meni jasno, kaj je potrebno narediti na katerem koraku. Pri pripravi vrta po različnih sonaravnih načinih so najprej predstavljene vse sestavine, ki jih potrebujemo, nato pa nas knjiga lepo po korakih vodi skozi pripravo naše grede, da ja ne bi bilo kakšnih nejasnosti.
  Prav tako mi je všeč, da so vse slike, uporabljene v knjigi, slike z njunega vrta (oziroma vrtov, ki sta jih obiskala), saj s tem lepo prikažeta, da nista zgolj neka teoretika, ki sta o vzgoji vrta nekaj prebrala v knjigi, pač pa vse to tudi v resnici prakticirata.
  Knjigo bi tako toplo priporočil vsem začetnikom na področju vrtnarjenja, saj so v knjigi vsi postopki sonaravnega vrtnarjenja predstavljeni na enostaven ter razumljiv način. Prav tako pa bi knjigo priporočil tudi nekoliko izkušenejšim vrtnarjem, saj sem prepričan, da bodo v knjigi zagotovo našli kakšne nove ter morda naravi še bolj prijazne ter obenem tudi enostavnejše načine za obdelavo vrtov.

 4. drejka.art

  Robi, hvala za deljene izkušnje in znanje (obema s Tjašo). Jasna in bogata knjiga! Čestitam! Naj se širi! 😉 Sem jo nastavila staršema na mizo. In vsake toliko pustim odprto na drugi strani…pali! 🙂

Podaj svojo oceno

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…


hori hori vrtni nož
+
Ni na zalogi