Vsi izdelki

Šifra: 42 Kategorija:

DIATOMEA Pets Eco-Care 250 g

19,75 
Na zalogi

Diatom logo   VRT OBILJA LOGO-01 (Custom) (3)

Dviguje raven zdravja pri ljudeh in živalih, ter varuje dom z okolico na naraven način. Edina sestavina Diatomee Pets Eco-Care za živali  je 100% diatomejska zemlja iz čistega sladkovodnega najdišča v Peruju. Pakirano po prehrambenem standardu.

Zaradi posebne mikroskopske oblike diatomejske zemlje, ki omogoča izjemno vpojnost in rahlo grobost (abrazivnost). Uporaba  je tako impresivno široka in že danes izboljšuje naše vsakodnevno življenje. Najdemo jo v zobnih pastah, kremah za kožo, kot dodatek prehrani, pri skladiščenju žit, za krepitev rastlin, .. in še marsikje!

Več informacij na: www.diatomejskazemlja.si

Opis

Diatomea – Pets Eco-Care
Pakirano po prehranskih standardih kot prehransko dopolnilo.

Sestavine: 100% diatomejska zemlja.
2 g diatomejske zemlje vsebuje pribljižno 1,9 g amorfnega silicijevega dioksida.

Količina: 250 g

Beseda »diatomejska« izhaja iz besede »diatom«, kar pomeni enocelični organizem. DZ so kremenčasta ogrodja starodavnih alg, ki jih danes najdemo v obliki mehkega, belega, kremenastega sedimenta, imenovanega diatomit. Ta nastaja skozi milijone let, s fosiliziranjem ogromnega števila kremenčastih alg na dnu jezer in oceanov. Sedimentne diatomov danes najdemo na teh osušenih območjih. S kopanjem in drobljenjem diatomita v droben bel prah nastane DZ. Največja najdišča čiste DZ za vsakodnevno uporabo najdemo v Peruju in Avstraliji.

Z večanjem vsebnosti kremena se veča tudi njena moč in zato je najkvalitetnejša DZ je čiste bele barve. Ravno zaradi svoje sestave ima v slovenskem jeziku poimenovanje – KREMENKA. Zasledite jo lahko še pod imeni, kot je silicijeva prst, diatomejska prst, kieselerde (nem.), kiesegur (nem.), diatomaceou earth (ang.).

Vir: www.diatomejskazemlja.si

Ocene

Zaenkrat še ni nobenih ocen.

Bodi prvi ocenjevalec “DIATOMEA Pets Eco-Care 250 g”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja